DAN Opleidingen

Dan cursussen:

!! Elke maand een opleiding tot DAN instructeur. Is dit iets voor jou neem dan contact op. !!

BLS

Een DAN Basic Life Support (BLS) cursus leert een hulpverlener niet alleen om iemand met een circulatiestilstand te reanimeren maar kan ook voorkomen dat iemand in de toestand terecht komt. Externe bloedingen en shock kunnen bijvoorbeeld leiden tot ernstige circulatie- en ademhalingsproblemen. De DAN BLS cursus zal ervoor zorgen dat je weet hoe je op een correcte manier moet reageren wanneer een ongeval zich voordoet.

O2 provider

Zuurstof toediening bij duikongevallen. Reanimatie training, hart massage en manueel ventileren. Dit is de basis hulpverleningscursus van de DAN. Deze cursus leert je de vaardigheden die nodig zijn om levensreddende handelingen te verrichten bij (duik) ongevallen. Speciaal voor duikers is de nadruk op zuurstoftoediening bij duikongevallen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat snel O2 toedienen levens redt! Is jouw buddy al een O2 provider??

Advanced O2 provider

Herhaling van de basiscursus en kennismaking met automatische ventilatie methoden. Daarnaast aandacht voor de rol van crisis coordinatie.

Neuro
Deze cursus, On-Site Neurological Assessment for Divers, is een programma voor gevorderden dat extra training biedt aan diegenen die met succes de DAN Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries cursus in de laatste twee jaar (24 maanden) hebben afgerond. Het werd ontwikkeld om DAN Oxygen Providers op te leiden in hoe de on-site neurologische beoordeling voor duikers uit te voeren.

Hazardis Marine Life

De naam zegt eigenlijk genoeg. Aandacht voor de behandeling van steken en beten. Of je nu een aanvaring hebt gehad met Nemo of Jaws, tijdens de HML cursus leer je hoe de gevolgen te beperken en welke middelen wel te gebruiken en welke te vermijden.

AED

Automated Electronic Defiburlator. Wil je reanimatie poging een grotere kans van slagen geven dan is een AED essentieel. Niets voor niets duiken steeds meer AED apparaten op. De ambu dienst, de brandweer en zelfs de politie gaat de AED massaal invoeren!

Instructeur

Ben je instructeur en wil je ook op het gebied van de DAN je licentie behalen dan kun je bij ons inschrijven voor een cursus. In overleg kan deze cursus op elke lokatie gegeven worden.

Voorvereisten voor de instructeurs opleiding zijn:
· Geldige reanimatie diploma
· DAN lidmaatschap
· Actief instructeur te zijn minimaal 1 sters CMAS instructeur
· EHBDO 2 te bezitten
· Aanbevolen EHBO diploma of BHV

Mail voor meer informatie:

 

 

Created by Tech Diving
Recent News

This page validates with the W3C standards for XHTML 1.0 Transitional  This page validates with the W3C standard for CSS