NOB duikopleidngen                                                                        

 

NOB staat voor Nederlandse Onderwatersport Bond. Als eerste en oudste duikorganisatie van Nederland is de NOB al vanaf begin jaren 60 bezig met het verzorgen van kwalitatieve duikopleidingen. De NOB is aangesloten bij CMAS. (de mondiale duikorganisatie o.a opgericht door de legendarische Cousteau) Hierdoor worden brevetten van de NOB wereldwijd erkend. Waar je ook ter wereld je NOB brevet laat zien, weten mensen dat jij opgeleid bent volgens de hoge standaarden van de CMAS.

De NOB onderscheidt zich van andere duikorganisaties doordat het een organisatie van en voor de eigen leden is.Wil je een NOB opleiding volgen dan moet je eerst lid worden. Opleidingen zijn dus alleen toegankelijk voor leden. De kosten die hieraan verbonden zijn, bedragen ongeveer 65 euro per jaar. Voor dit bedrag krijg je wel wat terug: je wordt lid van de grootste duikvereniging van Nederland, je bent middels de gratis W.A. verzekering voor leden verzekerd voor de gevolgen van duikongevallen EN krijg je maandelijks het tijdschrift 'Onderwatersport' in de bus! Daarnaast kan je profiteren van tal van andere voordelen voor leden!

Momenteel kunnen de volgende NOB opleidingen gegeven worden:

NOB Opleidingen

 

1 * (Open water cursus)

2* (Advanced cursus)

3* (Divemaster cursus)

Redden (resque diver )

Alle NOB specialties waaronder:

-Wrakduiken

-Droogpakduiken

-Decompressie duiken

-Nitrox en Adv. Nitrox

-Ijsduiken

-Onderwater orientatie

-Getijdewater

-Nachtduiken

-Zoeken en bergen

enz...

De meeste specialties kosten zo rond de 75 Euro p.p. Dit is echter exclusief zaken als materiaal huur, perslucht, Nitrox vullingen en eventueel bootkosten. Vraag snel naar de mogelijkheden! Wil je een cursus regelen met je duikvereniging? Geen probleem we komen graag naar je toe!