Even voorstellen....

Wim Hoentjen. In 1983 ben ik begonnen met het duiken. Het duiken virus heeft mij sinds dien niet meer loslaten. Na vele duiiken ben ik instructeur geworden en heb vanuit mijn beroep als docent mijn vakmanschap ook binnen de Nederlandse Onderwatersport Bond kunnen aanbieden. Als docent aan instructeurs opleidingen heb ik vele cursisten tot instructeur mogen opleiden. Het verzorgen van specialisaties voor de regio Noord Brabant heeft mij veel plezie mogen geven en hierdoor in contact kunnen komen met vele duikers binnen en buiten de regio Noord Brabant.

Naast NOB / CMAS  2 sters instructeur ben ik DAN instructor trainer. Met name voor de DAN heb ik iin tussen tijd vele opleidingen mpogen verzorgen.

Ook binnen het College van Instructeurs heb ik als voorzitter 3 jaar aan het roer mogen staan.


Levi Meulensteen. Ergens rond 1990 ben ik besmet geraakt met het verslavende duikvirus. Mijn eerste duikervaringen deed ik op in zoetwaterplasjes in   's-Hertogenbosch en omgeving. Zelf ben ik ooit begonnen als NOB snorkelduiker. Nu vele jaren later ben ik zelf duikinstructeur. Naast NOB / CMAS  2 sters instructeur ben ik DAN advanced oxygen instructor, IANTD Advanced Nitrox instructor en Trimix duiker.

In Nederland duik ik veel in de Grevellingen en de Oosterschelde. Tijdens de zomermaanden ben ik vaak ook op de Noordzee te vinden. Als fanatieke wrakduiker, en lid van wrakduik stichting 'Sonar' duiken we dan op spannende wrakken. Daarnaast organiseer ik regelmatig duikreizen naar het buitenland. Daarbij staat ontspanning en avontuur centraal. Zo zijn Egypte, Griekenland, Zuid-Frankrijk, Noorwegen, Lanzarote bestemmingen waar ik de afgelopen jaren met cursisten gedoken hebben.

!

 

 

Created by Tiki Tech Diving
Recent News

 
This page validates with the W3C standards for XHTML 1.0 Transitional  This page validates with the W3C standard for CSS